Când vine vorba de fericirea copilului tău!

Este ceea ce merită prichidelul tău!

The Fool este locația perfectă pentru aniversarea lui!

Iar noi le oferim șansa să trăiască o experiență de neuitat!

De câte ori nu l-ai văzut dansând alături de artiștii mari, dar în fața televizorului? De câte ori nu l-ai privit cu fericire, văzând cât de bucuros e?

JoyFool este locul unde micuțul tău își poate serba aniversarea în stil Hollywood! El este vedeta, iar noi îl vom face să se simtă ca atare! De la scenă, lumini, microfoane și muzică pe gustul lui până la fotograf, animator și coregrafii de dans, totul este pregătit pentru o petrecere de vis!

Amintirea unei asemenea petreceri te va însoți pretutindeni, pentru că micuțul tău va juca rolul principal în Party Vlog – after movie with Maria de la MiCool Podcast (https://www.youtube.com/channel/UCxx19MjK0DC7FTRYxUSO-7Q/featured).

Tu alegi tematica party-ului, în funcție de preferințele sărbătoritului! Avem o gamă variată de personaje Disney, putem desfășura numeroase jocuri și întreceri sau, pur și simplu, puteți asista la un spectacol de magie, pregătit de artiștii noștri!

The Fool este a doua casă pentru artiști de renume precum Micutzu sau Bordea! Aflat în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei 118, clubul nostru are o capacitate totală de 200 persoane, iar compartimentarea special gândită de arhitecții noștri oferă vizibilitate excelentă către scenă tuturor clienților, indiferent de locul ocupat în sală. The Fool este locația ideală pentru show-uri de stand-up comedy, concerte, piese de teatru, evenimente live și corporate. Și crede-ne, le-am organizat ireproșabil pe toate.

Un lucru e clar: cei mici sunt cei mai exigenți! De aceea e nevoie de persoane cu experiență în relația cu copiii pentru a le satisface toate dorințele! Iar noi ne mândrim cu o echipă de profesioniști în domeniu!

Cristina Strecopîtov este întruchiparea Zânei Bune! Cu o figură angelică și o voce blândă, este unul dintre cei doi magicieni experimentați în show-urile pentru copii, astfel că prichindeii să îndrăgostesc pe loc de numerele ei și de magie, în general!

Magitot (Marius Drăguș) a devenit cunoscut publicului larg în cadrul emisiunii „Românii au talent”, acolo unde a impresionat audiența și a obținut premiul pentru originalitate. Este o fire jovială, adoră glumele și, după cum mărturisește în dese rânduri, are minim 11 dulapuri pline cu numere de magie. Magitot are și un asistent de scenă, care îl aprovizionează cu magie și dragoste necondiționată, cățelușul Preș. 

Maria de la MiCool Podcast este moderatorul emisiunii MiCool Podcast. Maria, prin vârsta apropiată de cea a prichindeilor, le oferă încrederea necesară pentru a-și da frâu liber imaginației.