Să trântești o petrecere demnă de Hollywood cu bani puțini?

Dacă ai echipa The Fool în spate!

Locație mișto, comedie, muzică, dans și momente memorabile.

De la sunet și lumini până la DJ și comedianți, îți punem la dispoziție toată gama de entertainment!

Tot ce-i mai amuzant. Adică pe noi și echipa noastră de comedianți. Tot ce trebuie să faci este să te hotărăști cât de multe pătrățele vrei să lucrezi la party. Fără efort, btw!

 

Avem extraordinar de multe motive să celebrăm: nunți, botezuri, cumetrii, aniversări sau petreceri corporate! Toate și fiecare dintre ele merită o atenție deosebită la organizare, desigur, atenți fiind la siguranța ta și a invitaților tăi. Iar la chefuri nu ne întrece nimeni. Am organizat atâtea petreceri pentru cel mai greu de mulțumit public, artiștii, iar acum totul pare o joacă simplă.

Nu e o ecuație matematică pentru că nu există necunoscute! Pe principiul „Cere și ți se va da”, noi o să muncim 24/7, dacă e nevoie, să-ți oferim exact ce ne spui că-ți dorești! Suntem flexibili în ceea ce privește conceptul unei petreceri și ne putem plia exact pe nevoile și dorințele tale. Un lucru e sigur: la The Fool, cuvântul de ordine e distracția!

La baza oricărei petreceri reușite stau câteva lucruri elementare: o locație mișto (vezi mai jos că avem), un sistem de muzică belea (butoanele sunt în mâna lui Ciprian Pascal de la Bosquito, ce vrei mai mult de atât?), un set de lumini (cause your shadow has a say) și un fotograf (ya-haaa, you wanna look good, dont cha?).

The Fool este a doua casă pentru artiști de renume precum Micutzu sau Bordea! Aflat în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei 118, clubul nostru are o capacitate totală de 200 persoane, iar compartimentarea special gândită de arhitecții noștri oferă vizibilitate excelentă către scenă tuturor clienților, indiferent de locul ocupat în sală. The Fool este locația ideală pentru show-uri de stand-up comedy, concerte, piese de teatru, evenimente live și corporate. Și crede-ne, le-am organizat ireproșabil pe toate.

Lista

Dacă ai colegi sau prieteni de gașcă ce duc la glume, putem discuta și despre posibilitatea realizării unor momente dedicate. Ai o secretară căreia vrei să-i spui de mult ce ai pe suflet? Perfect, dă-ne nouă mesajul și noi îl transmitem mai departe astfel încât să nu fie cu supărare.

Suntem singurii de pe piață care îți includem în pachet și un moment de stand-up comedy. Sau mai multe, dacă ești chitit pe râs. Suntem specialiști în domeniu, iar din familia noastră fac parte comedianți de renume, precum: Micutzu, Cătălin Bordea, Dan Badea, Raul Gheba, Radu Bucălae, Gabriel Gherghe, George Tănase, Nelu Cortea, Mane Voicu, Ioana State, Teodora Nedelcu, etc.  Oferim momente de comedie și în limba engleză, cu ajutorul lui Radu Isac și Mukinka!

Roast Master – Adrian Nicolae

Suntem conștienți de faptul că trăim vremuri interesante și că lucrurile se pot schimba de pe azi pe mâine. Iar pentru asta, te asigurăm de faptul că la noi vei găsi deschiderea necesară pentru modificarea datei sau rambursarea avansului.

Ești Toma Necredinciosu’? Ne poți vizita dacă e nevoie să te convingi! Datele noastre de contact sunt mai jos, dacă vrei să faci o programare de vizionare!

Head of Business Development