#APSN – Stand-up comedy cu Micutzu, Bordea și Geo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

#APSN - Stand-up comedy cu Micutzu, Bordea și Geo

Micutzu, Cătălin Bordea, George Adrian

Privim cu optimism la zilele în care #osafiebine şi o să ne vedem cu toţi ai noştri la un show dement de stand up comedy.

O să râdem cu lacrimi, o să aplaudăm până ne ard palmele şi o să ciocnim pahare la The Fool! Până atunci, facem un apel de solidaritate: vrem să îi ştim liniştiţi pe cei apropiaţi clubului. De aceea, banii veniţi din vânzarea biletelor pentru spectacolele din cadrul campaniei APSN vor fi donaţi în totalitate. În plus, cu ajutorul platformei iabilet.ro, creăm o categorie specială de donaţii. Dorim astfel să realizăm o plasă de siguranţă pentru toate persoanele din comunitatea noastră care au nevoie de ajutor financiar în această perioadă.

Jumătate din sumă și donațiile voastre vor merge către comunitatea strânsă în jurul clubului nostru. Acest ajutor va ajunge la clienți, urmăritori și fani ai artiștilor clubului The Fool. Iar pentru a ajuta, apelăm la voi. Dacă sunteți în dificultate sau dacă aveți prieteni, colegi, cunoștințe, care trec printr-un moment greu din punct de vedere financiar, vă rugăm să ne prezentați situația printr-un mail la apsn@thefool.ro. Aici ne referim la persoane care și-au pierdut recent locul de muncă, oameni care nu au bani pentru chirie, bolnavi care au nevoie de medicamente, semeni care se confruntă cu probleme reale și grave. Ajutați-ne să vă ajutăm! Cealaltă jumătate din suma strânsă din vânzarea biletelor va fi direcţionată către artiștii The Fool, comedianți care nu mai au activitate și venituri și care au neajunsuri financiare. Este un moment greu, pe care putem să-l depășim împreună. Hai să ne unim forţele şi să ne ajutăm reciproc!

Opener: Teodora
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol!
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10). Cu un singur bilet te bucuri de tot separeul alaturi de prietenii tai
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!