#APSN – Împreună pentru comunitatea The Fool!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

#APSN - Împreună pentru comunitatea The Fool!

Micutzu, Cătălin Bordea

Privim cu optimism la zilele în care #osafiebine şi o să ne vedem cu toţi ai noştri la un show dement de stand up comedy.

O să râdem cu lacrimi, o să aplaudăm până ne ard palmele şi o să ciocnim pahare la The Fool! Până atunci, facem un apel de solidaritate: vrem să îi ştim liniştiţi pe cei apropiaţi clubului. De aceea, banii veniţi din vânzarea biletelor pentru spectacolele din cadrul campaniei APSN vor fi donaţi în totalitate. În plus, cu ajutorul platformei iabilet.ro, creăm o categorie specială de donaţii. Dorim astfel să realizăm o plasă de siguranţă pentru toate persoanele din comunitatea noastră care au nevoie de ajutor financiar în această perioadă.
 

Jumătate din sumă și donațiile voastre vor merge către comunitatea strânsă în jurul clubului nostru. Acest ajutor va ajunge la clienți, urmăritori și fani ai artiștilor clubului The Fool. Iar pentru a ajuta, apelăm la voi. Dacă sunteți în dificultate sau dacă aveți prieteni, colegi, cunoștințe, care trec printr-un moment greu din punct de vedere financiar, vă rugăm să ne prezentați situația printr-un mail la apsn@thefool.ro. Aici ne referim la persoane care și-au pierdut recent locul de muncă, oameni care nu au bani pentru chirie, bolnavi care au nevoie de medicamente, semeni care se confruntă cu probleme reale și grave. Ajutați-ne să vă ajutăm! Cealaltă jumătate din suma strânsă din vânzarea biletelor va fi direcţionată către artiștii The Fool, comedianți care nu mai au activitate și venituri și care au neajunsuri financiare. Este un moment greu, pe care putem să-l depășim împreună. Hai să ne unim forţele şi să ne ajutăm reciproc!